За нас

Добре дошли в ИХНИКА – Вашият надежден партньор за решения в обработката на стъкло

В ИХНИКА се стремим да революционизираме индустрията за обработка на стъкло, като предлагаме висококачествени машини и изключителни услуги на достъпни цени. С годините опит и дълбоко разбиране за уникалните предизвикателства, пред които са изправени специалистите в областта на обработката на стъкло, ние сме се превърнали в предпочитан доставчик на иновативно оборудване, което подобрява производителността, качеството и печалбата.

Нашата мисия

Нашата мисия е проста, но амбициозна – да осигурим на производителите на стъкло иновативни решения, които да ги насърчат в постигането на успех. Вярваме, че всеки професионалист в областта на стъклото, заслужава достъп до модерни машини, без да се жертва качеството или да се натоварва бюджета. Чрез предлагането на достъпни цени, гарантирана поддръжка и богата гама продукти, ние имаме за цел да променим възможностите в обработката на стъкло.

Предимства, които ни отличават

Качество и достъпност

В ИХНИКА разбираме, че прецизността и достъпните цени са от съществено значение за обработката на стъкло. Затова внимателно избираме машините си от утвърдени производители, известни с изключителното си качество и надеждност. Чрез поддържане на здрави партньорства и използване на нашите връзки в индустрията, осигуряваме конкурентни цени, без да правим компромис с качеството, производителността или дълготрайността на машините. Нашата ангажираност към стойността гарантира, че нашите клиенти могат да постигнат изключителни резултати, гарантирайки възвръщаемостта от инвестицията си.

Безкомпромисна експертиза

Екипът ни се състои от професионалисти, инженери и техници с дълбока експертиза в областта на производството и обработката на стъкло. Постоянно сме в крак с последните технологични постижения и актуални тенденции, изследваме и откриваме най-новото оборудване, отговарящо на съвременните изисквания на индустрията. Това ни позволява да предлагаме разнообразни модерни машини за обработка на стъкло, които отговарят на специфичните нужди в различни сектори, като интериорния дизайн, фирми за обработка на стъкло, малки предприятия и други.

Пълна поддръжка

Ние вярваме, че редовното обслужване е неотменима част от иновативните продукти. Затова се стремим да предоставим пълна поддръжка на нашите ценни клиенти. От първата консултация до следпродажбено обслужване и техническа помощ, нашият отдаден екип е тук, за да гарантира, че вашето преживяване с нашите машини е гладко и успешно. Предлагаме услуги за инсталация, обучение, гаранционно и извънгаранционно обслужване, резервни части и бързо отстраняване на проблеми, с което намаляваме прекъсванията и увеличаваме ефективността на вашите операции за обработка на стъкло.

 

Удовлетвореност на клиентите

В ИХНИКА удовлетвореността на клиентите е наш приоритет. Гордеем се със силните и дългосрочни взаимоотношения, които изграждаме с нашите клиенти, базирани на доверие, прозрачност и взаимен успех. Стремим се да надминем очакванията, като слушаме вашия уникален опит, предлагаме персонализирани решения и доставяме изключителна стойност през цялото ни партньорство. Вашият успех е наш успех и ние сме ангажирани да бъдем ваш надежден партньор за всички ваши нужди в областта на обработката на стъкло.

Години опит
28
Клиенти в целия свят
117
Продадени машини
50 +
Държави
7

Изживейте разликата

Без значение дали сте малък цех или голям производствен обект, ние разполагаме с перфектните машини, които ще повишат вашия капацитет и ви помогнат да достигнете нови висоти в бизнеса си. Разгледайте нашия каталог с продукти, поискайте оферта или се свържете с нашия приятелски екип, за да научите повече за начина, по който можем да ви помогнем.
Присъединете се към нашата общност от професионалисти в областта на производството и обработката на стъкло, които се доверяват на ИХНИКА за достъпни и иновативни машини за обработка на стъкло и поддръжка от световно ниво. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да постигнете успеха, който заслужавате!

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-2319-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от  ИХНИКА ООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.