Услуги

Открийте нашите авангардни
решения за обработка на стъкло

В IHNIKA се гордеем, че предлагаме широка гама от висококачествени продукти и услуги, съобразени с уникалните нужди на компаниите за обработка на стъкло. Независимо дали искате да повишите производителността, да подобрите прецизността или да разширите възможностите си, нашите иновативни решения ви осигуряват покритие.

Консултация (по проекти, решения, линии, и др.)

Възползвайте се от нашия експертен опит в областта на проектите, решенията и производствените линии, за да намерите правилните стратегии за нуждите на вашата обработка на стъкло.

Инсталиране, обучение, гаранция

Осигурете си безпроблемна инсталация и експлоатация на вашите машини с нашата професионална инсталация, цялостно обучение и гаранционна поддръжка.

Поддръжка, ремонти, модификации

Поддържайте оборудването си в оптимално състояние с нашите услуги по поддръжка, включително ремонти и модификации, ако е необходимо.

 

Онлайн поддръжка

Получете бърза помощ и насоки за отстраняване на неизправности чрез нашата удобна система за онлайн поддръжка.

Изпреварете конкуренцията с несравнимите продукти и услуги на ИХНИКА.

Нашият ангажимент за високи постижения и удовлетвореност на клиентите ни отличава. Разгледайте нашата гама от продукти и позволете на нашите експертни познания и подкрепа да дадат възможност на вашия бизнес да постигне нови нива на успех.

Запитване за сервиз